Specijalni i svetlosni efekti na venčanju.

Specijalni i svetlosni efekti na venčanju.

Specijalni efekti postaju neizostavan deo svakog venčanja. Sve ono što ste gledali u filmovima, uz specijalne efekte postaje realnost. Naše iskustvo pokazuje da pored prostora i muzike, dekoracije, specijalni efekti zauzimaju visoko mesto u stvarima o kojima se priča i koji se pamte nakon venčanja. Najbitnije je da su pristupačni za svačiji džep.

 

Neki od specijalnih efekata u našoj ponudi:
- Suvi led (šetnja po oblacima) : Pušta se uz prvi ples ili po vašem izboru, trajanje do pet minuta. Efekat šetnje po oblacima, fenomenalno za fotografisanje.

 

- Balončići od sapunice : Mašina koja izbacuje stotine balončića u minutu. Pušta se uz ulazak, prvi ples, izlazak torte.. Mašina koristi specijalnu tečnost te balončići ne ostavljaju klizav trag ni fleke na odeći. Fenomenalan efekat i fotografije.

 

- Konfete u obliku srca : Veoma romantičan i zanimljiv efekat. Crvena ( metalizirana ) srca bivaju rasprsnuta po vazduhu prilikom prvog poljupca, sečenja torte ili već kada god Vi to zamislite. Naglašavaju određeni trenutak a fotografije postaju nestvarne.

 

- „Farbanje prostora“: LED uređajima se prostor do večernjih sati „farba“ u boju dogovorenu sa Vama. Obično je to boja dekoracije ili Vaša omiljena boja usklađena sa prostorom. U opticaju je oko 12 000 nijansi. U večernjim satima dizajner svetlosnih efekata menja boje, strobuje, pravi svetlosne efekte u ritmu muzike… Ekstra efekat koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim a prostor čini neprepoznatljivim i ultraekskluzivnim.

 

- Roto glave i slični svetlosni uređaji : U toku dana prate ulazak, statični su u prvim satima. Kasnije se kreće sa menjanjem položaja, menjanjem oblika, manjim efektima, praćenjem ulaska torte…U trenutku kada venčanje prerasta u nezaboravnu žurku dizajner svetla pravi efekte koji atmosferu podižu do vrhunca i izazivaju euforiju.

 

- Pirotehnika ( vatrometi, prskalice, vatropadi … ) : Danas jako popularni i neizostavni pirotehnički efekti na svakom slavlju. Profesionalni vatrometi raznih duzina trajanja, konfiguracija, boja, ( dnevni i noćni ). Prskalice postavljene u krug oko mladenaca prilikom prvog plesa… Ako želite da Vaše venčanje ostavi poseban utisak na sve prisutne, ovo je savršen način da to ostvarite.

 

Ovo je samo deo naše ponude. Zakažite viđenje i pokazaćemo Vam slike, snimke, dati predloge, ideje…

 

 
Copyright © 2014 Specifik Design Studio .
Up

Saznajte cenu rasvete za Vaše venčanje!

Popunite i pošaljite upit konfiguratora ponude i na najbrži način saznajte
tačnu cenu rasvete i specijalnih efekata za Vaše venčanje!

Kliknite OVDE da bi otvorili stranicu konfiguratora.

Ili nas kontaktirajte putem telefona na sledeće brojeve:

069/ 29.12.02
069/ 63.62.77