7. festival “Dani Anabella venčanica” 01 – 30 jun 2015.

Još jedan u nizu uspešnih festivala “Dani Anabella venčanica, od 01 – 30. juna 2015.

Pregršt korisnih informacija i saveta od strane najvećih profesionalaca u svojim oblastima – venčanice i obuća, dekoracija, rasveta i specijalni efekti, organizacija, fotografija, muzika, svadbna putovanja, torte, nakit…

Takođe, dodela veoma vrednih poklona!!!

Vaš Specifik Design Studio će se pojaviti kao jedan od predavača. icon wink 7. festival Dani Anabella venčanica  01   30 jun 2015.

Uskoro najave predavača!

 

Suvi led (teški dim, teška magla) – specijalni efekti na venčanju.

Poslednjih godina specijalni efekti postali su neizostavan detalj svakog venčanja. Bilo da se radi o vatrometu, balon eksploziji, dekorativnoj rasveti, suvom ledu, balončićima od sapunice…


read more

 

Evo zašto mi postojimo! ;)

Mislim da će video klip sve objasniti… Ako ne želite da se i Vama desi nešto ovako na venčanju, angažujte profesionalce! icon smile Evo zašto mi postojimo! ;)

 

 

4. festival “Dani Anabella venčanica”.

Dobrodošli na 4.Festival!

S posebnim zadovoljstvom Vas pozivamo na 4.Festival “Dani Anabella venčanica”- skup interaktivnih druženja stručnih konsultanata iz različitih oblasti organizacije venčanja sa budućim mladencima kojima se poklanjaju neprocenjivi saveti, sugestije i ideje.


read more

 

Specijalni i svetlosni efekti na venčanju.

Specijalni efekti postaju neizostavan deo svakog venčanja. Sve ono što ste gledali u filmovima, uz specijalne efekte postaje realnost. Naše iskustvo pokazuje da pored prostora i muzike, dekoracije, specijalni efekti zauzimaju visoko mesto u stvarima o kojima se priča i koji se pamte nakon venčanja. Najbitnije je da su pristupačni za svačiji džep.


read more

 

Dani Anabella venčanica 10-30 jun 2013.

 

Predavanja i druženje sa ekspertima iz različitih oblasti organizacija venčanja: stilisti,
aranžeri, stručnjaci za drago kamenje, fotografi, eksperti u oblasti rasvete i specijalnih efekata…

Naravno, tu je i Specifik Design Studio! Dođite konsultujte se sa nama u vezi rasvete i specijalnih efekata!

 

Dizajn svetla na venčanju Goge Sekulić

Goga Sekulić juče se udala za dečka Igora Ramovića, posle pola godine veze.
Popularna pevačica je s mužem priredila svadbeno veselje u elitnom beogradskom hotelu„Hajat“. S njom su ovaj čin, pored porodice i prijatelja, proslavile i brojne kolege, kao i druge poznate ličnosti s kojima se Goga druži i sarađuje. 
read more

 

Rasveta za plesni podijum

Kako je to verovatno slučaj i kod Vas, često se prezauzeti razmišljajući o dekoraciji, hrani, gostima, muzici… Ali nemojte zapostaviti još jedan jako bitan element Vaše svečanosti – RASVETU i SPECIJALNE EFEKTE! Danas to polako postaje sastavni i nezaobilazni deo venčanja. U ovom članku ćemo Vam približiti element rasvete za plesni podijum – “veliko prazno belo platno” koje će Vam omogućiti da budete kreativni i da, ako sve bude urađeno kako treba, podignete Vašu svečanost na viši nivo.


read more

 

Šta je u stvari rasveta za venčanja?!

Izabrali smo restoran. Rešili smo problem dekoracija, cvetnih aranžmana, venčanice, odela, ali nisam potpuno zadovoljna izgledom svog venčanja. Imamo prelepu salu, ali šta još mogu da uradim da naše venčanje izgleda jedinstveno, nezaboravno u odnosu na svako drugo venčanje koje je organizovano u ovom restoranu?
read more

 
Copyright © 2014 Specifik Design Studio .
Up

Saznajte cenu rasvete za Vaše venčanje!

Popunite i pošaljite upit konfiguratora ponude i na najbrži način saznajte
tačnu cenu rasvete i specijalnih efekata za Vaše venčanje!

Kliknite OVDE da bi otvorili stranicu konfiguratora.

Ili nas kontaktirajte putem telefona na sledeće brojeve:

069/ 29.12.02
069/ 63.62.77