Blog Archives: Articles

7. festival “Dani Anabella venčanica” 01 – 30 jun 2015.

Još jedan u nizu uspešnih festivala “Dani Anabella venčanica, od 01 – 30. juna 2015.

Pregršt korisnih informacija i saveta od strane najvećih profesionalaca u svojim oblastima – venčanice i obuća, dekoracija, rasveta i specijalni efekti, organizacija, fotografija, muzika, svadbna putovanja, torte, nakit…

Takođe, dodela veoma vrednih poklona!!!

Vaš Specifik Design Studio će se pojaviti kao jedan od predavača. icon wink 7. festival Dani Anabella venčanica  01   30 jun 2015.

Uskoro najave predavača!

 

Suvi led (teški dim, teška magla) – specijalni efekti na venčanju.

Poslednjih godina specijalni efekti postali su neizostavan detalj svakog venčanja. Bilo da se radi o vatrometu, balon eksploziji, dekorativnoj rasveti, suvom ledu, balončićima od sapunice…


read more

 

Rasveta za plesni podijum

Kako je to verovatno slučaj i kod Vas, često se prezauzeti razmišljajući o dekoraciji, hrani, gostima, muzici… Ali nemojte zapostaviti još jedan jako bitan element Vaše svečanosti – RASVETU i SPECIJALNE EFEKTE! Danas to polako postaje sastavni i nezaobilazni deo venčanja. U ovom članku ćemo Vam približiti element rasvete za plesni podijum – “veliko prazno belo platno” koje će Vam omogućiti da budete kreativni i da, ako sve bude urađeno kako treba, podignete Vašu svečanost na viši nivo.


read more

 

Šta je u stvari rasveta za venčanja?!

Izabrali smo restoran. Rešili smo problem dekoracija, cvetnih aranžmana, venčanice, odela, ali nisam potpuno zadovoljna izgledom svog venčanja. Imamo prelepu salu, ali šta još mogu da uradim da naše venčanje izgleda jedinstveno, nezaboravno u odnosu na svako drugo venčanje koje je organizovano u ovom restoranu?
read more

 
Copyright © 2014 Specifik Design Studio .
Up

Saznajte cenu rasvete za Vaše venčanje!

Popunite i pošaljite upit konfiguratora ponude i na najbrži način saznajte
tačnu cenu rasvete i specijalnih efekata za Vaše venčanje!

Kliknite OVDE da bi otvorili stranicu konfiguratora.

Ili nas kontaktirajte putem telefona na sledeće brojeve:

069/ 29.12.02
069/ 63.62.77